Allt en nylanserad bettingsida bör innehålla

Spelmarknaden blommar och intresset för att betta på nätet är enormt. För att mäta den höga efterfrågan dyker det regelbundet upp nya bettingsajter. Det är viktigt att dessa nya bettingsidor kan anpassa sig efter de rådande trenderna inom spelbranschen, konkurrensen är nämligen riktigt hög.

Det som många nya bettingsidor gör är att försöka hitta en ny nisch eller något som andra bettingsidor saknar. Detta kan vara väldigt fördelaktigt för dig som spelare, om du hittar en nylanserad bettingsida som erbjuder exakt det du är ute efter. Det kan till exempel handla om en specifik sport, en speciell marknad eller en spännande ny bonus.

Checklista för nya bettingsajter

Vad som gör att en bettingsida står ut ur mängden och lockar spelare är lite svårt att svara på. Alla spelare har olika preferenser och krav när det gäller vad man vill att en bettingsida ska bestå av. För några är det viktigt med höga bonusar och för andra är det viktigt att det inte finns begränsande licens. För mer info om betting utan licens kan du läsa vidare på https://bettingutanlicens.org. Det är inget vi rekommenderar, men smaken är som baken.
Det finns dock några andra grundpelare som förmodligen är viktigare för att kunna ta del av en så bra spelupplevelse som möjligt:

  • Användarvänlig och lättnavigerad hemsida
  • Snabb registrering
  • Hög säkerhet
  • Brett utbud av marknader och sporter
  • Höga odds
  • Generös bonus med rimliga bonusvillkor
  • Pålitliga betalningsmetoder
  • Snabba uttag
  • Hjälpsam kundtjänst

Användarvänlig och lättnavigerad hemsida

Först och främst är det viktigt att en ny bettingsajt är både användarvänlig och lättnavigerad – både på mobil, dator och surfplatta. Hemsidan ska ladda snabbt och det ska vara enkelt att klicka runt på sidan. Det må låta lite ytligt men det går faktiskt inte heller att förneka att en snygg design kan göra mycket för helhetsupplevelsen.

Det är även väldigt viktigt att en nylanserad bettingsajt har en mobilanpassad hemsida eller en app, så att du kan betta när du vill – vart du vill.

Snabb registrering

Snabbt spelande är en trend som varit rykande het de senaste åren. Snabbt spelande grundar sig främst i att det ska gå snabbt och smidigt att komma igång, vilket är något som man nästan kan kräva på en nylanserad bettingsajt. Den snabbaste registreringen sker ihop med e-legitmationsstjänten BankID.

Hög säkerhet

Säkerhet är A och O när man spelar så det gäller att en ny bettingsajt erbjuder en trygg och pålitlig spelmiljö. Det enklaste är att hålla utkik efter bettingsidor med svensk spellicens, dessa spelsajter har nämligen flera lagar och regler som de måste ta hänsyn till gällande just spelares säkerhet och trygghet.

Det finns även bettingsidor utan den svenska spellicensen som är säkra att spela på, det gäller bara att du väljer en bettingsida som har en pålitlig spellicens. Utöver den svenska licensen är MGA, Maltas spellicens, en välkänd och säker licens för bettingsidor.

Brett utbud av marknader och sporter

Det säger sig själv, men utbudet av odds är givetvis viktigt på nya bettingsajter. För att en nylanserad sajt ska sticka ut behöver de erbjuda det spelare vill ha. Det gäller då att erbjuda ett brett och varierat utbud av både olika marknader, sporter och evenemang.

Höga odds

Något som vi ofta ser på nya bettingsidor är extra höga odds. Detta är eftersom höga odds ofta är en konkurrensfördel och en egenskap som sticker ut om man jämför med etablerade spelbolag med lägre odds.

Generös bonus med rimliga bonusvillkor

Om du är en spelare som gillar att spela med bonusar bör du kontrollera att sajten erbjuder en generös bonus, samtidigt som bonusen har rimliga villkor utan några oschyssta omsättningskrav.

Pålitliga betalningsmetoder

Något annat som är viktigt på nylanserade bettingsajter är att det finns trygga och pålitliga betalningsmetoder att använda sig av. Några av de mest populära och säkra betalningsmetoderna som finns idag är Trustly, Swish och Zimpler.

Hjälpsam kundtjänst

Slutligen så är det även viktig med en hjälpsam och professionell kundtjänst. Skulle några problem uppstå när du spelar är det klart att du ska kunna förvänta dig snabb assistans. 

Snabba uttag

Sist men inte minst är snabba utbetalningar ett måste på nya bettingsidor. Att kunna erbjuda uttag inom 5 minuter är av största vikt för att intressera nya spelare. Snabba uttag möjliggörs av kombinationen verifiering med BankID + snabba betalningsmetoder.

© Copyright 2020 Nya Bettingsidor!