Betalningsmetoder för snabba uttag hos spelbolag

Att få sina vinster snabbt och smidigt är något som prioriteras i allt högre grad för svenska spelare. Olika betaltjänster ger vinsterna olika snabbt och därför är det viktigt för dig att välja rätt alternativ. Direkta bankbetalningar, e-wallets och betalkort är helt klart det mest vanliga hos bettingsidor i Sverige.

Men vilka betaltjänster betalar ut pengarna fortast och vad är skillnaden mellan de olika alternativen? Det ska vi gå igenom i denna artikel.

Swish är en betaltjänst som många uppskattar

Den svenska betalningsmetoden Swish är populär hos såväl rutinerade som nya Svenska bettingsajter och fortsätter att dyka upp hos allt fler spelsajter. Lika smidigt som det är att Swisha över en betalning till en polare är det att använda Swish hos en bettingsajt. Därför är det inte förvånande att många prioriterar Swish när de ska sätta in pengar eller ta ut sina vinster hos spelbolagen.

När man ska använda Swish hos en bettingsida är det busenkelt. Fyll i det telefonnummer som du har kopplat till tjänsten och öppna appen för att verifiera transaktionen. Vid uttag kommer pengarna att föras över på direkten till ditt bankkonto.

Trustly har revolutionerat branschen

Trustly är också en extremt bra betaltjänst för insättningar och uttag. Det var Trustly som uppfann Pay N Play Betting där du som spelare inte behöver registrera dig på traditionellt vis genom att fylla i uppgifter. Istället gör du en insättning med Trustly och därefter är ditt spelkonto skapat per automatik.

Lika smidigt är det vid uttagen. Logga in på din nätbank via Trustly och välj beloppet du vill ta ut. Efter att du verifierat uttaget med BankID kommer pengarna att föras över per automatik till ditt bankkonto på några minuter. Tänk på att du måste använda samma bankkonto vid både insättning och uttag.

Zimpler finns också som alternativ till Trustly med en liknande tjänst. Den svenska betaltjänsten erbjöd förut spel på faktura men sedan svensk licens infördes är detta förbjudet. Därför har Zimpler blivit en betaltjänst som istället erbjuder direkta bankbetalningar precis som Trustly.

Betalkort som VISA och Mastercard

VISA och Mastercard är säkra alternativ när du ska göra insättningar och uttag hos ett spelbolag. Nackdelen är att det som regel tar längre tid att få vinsterna utbetalda jämfört med om du använder dig av direkta bankbetalningar. Samtidigt är Mastercard och VISA säkra och trygga alternativ som är enkla att använda. Du behöver använda dig av samma betalkort för både insättning och uttag hos svenska betsidor.

E-wallets är vanligt hos spelbolag

Det är mycket uppskattat med e-wallets hos spelbolag för insättningar och uttag. Skrill och Neteller är de två mest populära alternativen vad gäller e-wallets hos spelbolag. Den stora fördelen är att pengarna betalas ut direkt och att du slipper inblandning från en bank. Nackdelen är att det som regel inte är tillåtet att ta emot en bonus vid insättningar med E-wallets.

Det finns andra elektroniska plånböcker som ecoPayz, PayPal, MuchBetter och ett gäng andra. Olika spelbolag har olika många alternativ tillgängliga för svenska spelare.

© Copyright 2020 Nya Bettingsidor!