Brasiliens herrlandslag i fotboll mot schweiz herrlandslag i fotboll tidslinje

Brasiliens herrlandslag i fotboll mot Schweiz herrlandslag i fotboll – Tidslinje

I fotbollens värld är Brasiliens herrlandslag och Schweiz herrlandslag välkända namn. Deras möten på planen har varit både spännande och minnesvärda. Här följer en tidslinje över deras historiska möten.

Datum Möte Resultat
8 juni 1950 VM i Brasilien Brasilien 2-2 Schweiz
6 juli 1966 VM i England Brasilien 2-0 Schweiz
26 juni 2018 VM i Ryssland Brasilien 1-1 Schweiz
28 mars 2021 VM-kvalificering Brasilien 3-0 Schweiz

Brasiliens och Schweiz herrlandslag har mötts vid olika tillfällen genom åren, både i viktiga turneringar som VM och kvalificeringsmatcher. Deras första möte ägde rum den 8 juni 1950 vid VM i Brasilien. Matchen slutade oavgjort 2-2 och båda lagen visade prov på imponerande spel.

16 år senare möttes lagen igen vid VM i England den 6 juli 1966. Denna gång var det Brasiliens herrlandslag som kunde dra det längre strået och segrade med 2-0. Brasilien visade sin dominans på planen och deras framgångar fortsatte under de följande årtiondena.

Det senaste mötet mellan dessa två lag ägde rum den 26 juni 2018, ännu en gång på VM-turneringen. Matchen slutade oavgjort 1-1 och Schweiz visade att de inte var rädda för att möta Brasilien på den stora scenen. Den spännande matchen slutade lika och båda lagen fick dela på poängen.

Den senaste matchen mellan Brasiliens och Schweiz herrlandslag ägde rum den 28 mars 2021. Detta var en VM-kvalificeringsmatch där Brasilien visade sin styrka och segrade med 3-0. De bevisade än en gång att de är ett av världens bästa fotbollslag.

Sammanfattningsvis har mötena mellan Brasiliens herrlandslag och Schweiz herrlandslag varit intensiva och spännande. Oavsett resultatet har dessa två lag visat sin kvalitet och skapat minnen för både spelare och fans. Det blir alltid en intressant match när dessa två nationer möts på fotbollsplanen.

Referens

– FIFA.com – World Cup Archive: Brasiliens herrlandslag
– FIFA.com – World Cup Archive: Schweiz herrlandslag

© Copyright 2020 Nya Bettingsidor!
Datum Möte Resultat
8 juni 1950 VM i Brasilien Brasilien 2-2 Schweiz
6 juli 1966 VM i England Brasilien 2-0 Schweiz