De mest populära oddsbonusarna

Hos ett spelbolag finns det möjlighet att få en flygande start när man signar upp. Detta tack vare en välkomstbonus som många spelsidor erbjuder. Idag hittar vi många bonusar hos svenska spelbolag och det gäller att hitta din favorit bland de olika titlarna. Marknaden kring bonusar har förändrats dramatiskt sedan svensk licens infördes. Sedan dess är det bara tillåtet med en bonus per spelare och licens. Men det finns många olika oddsbonusar att upptäcka i form av välkomstbonus. Hitta din favorit bland de olika alternativen.

En insättningsbonus är det vanligaste

Den vanligaste bonusen hos ett spelbolag är en insättningsbonus där din första insättning matchas upp till ett visst belopp. Det helt klart vanligaste är att du får 100% upp till 1000 kronor. Gör du då en insättning på 1000 kronor få du 1000 kronor i bonuspengar och därmed 2000 kronor att spela för.

En insättningsbonus kommer som regel med omsättningskrav och minimum odds. Omsättningskrav är så många gånger du måste omsätta dina vinster. Minimum odds hänvisar till det lägsta odds som ditt spel måste uppfylla för att räknas till omsättningskraven. Kontrollera därför spelbolagens bonusvillkor för att ha koll på detta.

Riskfria spel är bra att ta emot

Du kan också ta emot ett riskfritt spel hos vissa bookmakers. Då kommer du att satsa dina egna pengar på ett bet men om du misslyckas med ditt spel får du tillbaka pengarna av spelbolaget. Därmed kan du lägga ett odds helt utan någon risk och på så sätt få förutsättningar att satsa lite mer vågat eftersom pengarna ges tillbaka om du inte lyckas med ditt bet.

Riskfria spel kommer vanligtvis utan omsättningskrav men ibland händer det att du får låsta bonuspengar tillbaka av spelbolaget. Därför är det också här en bra idé att läsa igenom regler och villkor för bonuserbjudandet.

Free bets är ganska populärt

Ett free bet, eller gratisspel som det också kallas, erbjuds av vissa bettingsidor. Det betyder att du får en summa pengar av spelbolaget att använda på en enskild betslip. Du kommer därmed inte att behöva satsa något av dina egna pengar utan istället är det spelbolaget som står för notan på detta free bet.

Om ditt bet går in kommer spelbolaget som regel betala ut pengarna utan omsättningskrav. Dock betalar de endast ut vinsten och tar tillbaka insatsen som lagt. Om du därför lägger ett free bet till oddset 2,00 och satsar 1000 kronor kommer din vinst att bli 1000 kronor eftersom spelbolaget tar tillbaka de 1000 kronor du satsat.

Boostade odds har blivit mer sällsynt

När det kommer till oddsbonusar var det förut väldigt populärt med boostade odds till befintliga spelare. Detta är en bonus där spelbolaget höjer oddsen på en specifik marknad till en nivå som egentligen inte speglar det sannolika utfallet. Boostade odds har mer eller mindre försvunnit sedan svensk licens infördes. Men ett fåtal spelbolag erbjuder boostade odds som en välkomstbonus för den som vill ta emot detta. Det brukar finnas maxtak på hur mycket som kan satsas med boostade odds.

© Copyright 2020 Nya Bettingsidor!