Skottlands herrlandslag i fotboll mot spaniens herrlandslag i fotboll laguppställning

Fotbollsäventyret fortsätter när Skottlands herrlandslag i fotboll står inför en tuff match mot Spaniens herrlandslag. Båda lagen har en imponerande historia och deras tidigare framgångar har gjort dem älskade av fotbollsälskare över hela världen. Som fans är vi spända på att se vilket lag som kommer att ta hem segern. För att förutse resultatet är det väsentligt att känna till laguppställningen.

Skottlands Herrlandslag i Fotboll

Skottlands herrlandslag i fotboll, även känt som ”The Tartan Army,” har alltid varit en stark kraft inom internationell fotboll. Med sina skickliga spelare och passionerade fans kommer de att ge Spanien en riktig utmaning. Inför matchen mot Spanien är här laguppställningen för Skottlands herrlandslag i fotboll:

Nr Spelare Position
1 David Marshall Målvakt
2 Andy Robertson Vänsterback
3 Liam Cooper Mittback
4 Scott McTominay Defensiv Mittfältare
5 Andrew Considine Mittback
6 John McGinn Mittfältare
7 Ryan Christie Offensiv Mittfältare
8 Lyndon Dykes Anfallare
9 Jamie Murphy Anfallare
10 Stuart Armstrong Mittfältare
11 Oli McBurnie Anfallare

Skottlands herrlandslag kommer att kämpa hårt för att stå emot Spanien och visa upp sin kännemärkta passion och talang i spelet. De kommer inte vara rädda att ta risker och satsa allt för att försöka vinna matchen.

Spaniens Herrlandslag i Fotboll

Spaniens herrlandslag i fotboll, även känt som ”La Furia Roja,” har en enastående historia inom internationell fotboll. Med tre Europamästerskap och ett världsmästerskap i bagaget är Spanien ett lag att räkna med. Deras spelstil kännetecknas av snabb passningsspel och teknisk briljans.

Laguppställningen för Spaniens herrlandslag i fotboll inför matchen mot Skottland är som följer:

Nr Spelare Position
1 David de Gea
© Copyright 2020 Nya Bettingsidor!