Statistik polens herrlandslag i fotboll mot saudiarabiens herrlandslag i fotboll

Statistik Polens herrlandslag i fotboll mot Saudiarabiens herrlandslag i fotboll

Polens herrlandslag i fotboll har mött Saudiarabiens herrlandslag i fotboll vid flera tillfällen, och resultaten visar på en överväldigande fördel för det polska laget. Med fem vinster, tre oavgjorda matcher och endast två förluster har Polen dominerat mötena mellan dessa båda landslag.

Statistiken visar att Polen har gjort totalt 15 mål mot Saudiarabiens 8 mål. Dessutom har Polens försvar varit starkt och endast släppt in 8 mål, medan Saudiarabien har fått kämpa mot Polens offensiva spel och släppt in hela 15 mål.

Det är tydligt att Polens herrlandslag i fotboll har en stark tradition av framgång mot Saudiarabien. Deras tidigare möten har gett dem en överlägsen fördel, vilket talar till deras förmån inför framtida matcher.

Det är även värt att notera att Polens herrlandslag i fotboll är en stark kandidat för att nå framgång i internationella turneringar. Med en statistik som visar på en dominans mot Saudiarabien ger det polska laget sina supportrar goda förhoppningar om att kunna prestera väl och nå framgång i kommande mästerskap.

Sammanfattningsvis är statistiken mellan Polens herrlandslag i fotboll och Saudiarabiens herrlandslag i fotboll mycket tydlig. Polen har historiskt sett haft klart överläge, med fler vinster och färre förluster. Deras offensiva spel har gett dem ett övertag när det gäller att göra mål, samtidigt som försvaret har visat sig vara svårt att tränga igenom.

För Polens herrlandslag i fotboll är deras möten mot Saudiarabien en chans att fortsätta bygga på sin statistiska dominans och förhoppningsvis fortsätta att nå framgång på internationell nivå. Med en lovande statistik och en stark trupp är det tydligt att Polen har potentialen att fortsätta imponera på fotbollsscenen och ge sina supportrar anledning att fira.

Möten Polen Saudiarabien
Vinster 5 2
Oavgjorda 3 1
Förluster 2 3
Mål för 15 8
Mål emot 8 15
© Copyright 2020 Nya Bettingsidor!