Betsson Bonus
4.8

Betsson Bonus

Betsson
1000kr
100% Bonus

Lägsta odds: 1,50
Omsättningskrav: 8x

18+ |Regler och villkor gäller| Endast nya spelare | www.stödlinjen.se
Till Spelbolag!
18+ |Regler och villkor gäller| Endast nya spelare | Spela Ansvarsfullt | www.stödlinjen.se!
Fördelar
Spelutbud
Bonus för sport
Nackdelar
Omsättningskrav
- Asian Handicap

Här finner du en slutgiltig recension gällande Betsson och allt vad det innebär! Du hittar bland annat omdöme på Flashback, bonus för sport och e-sport, du finner information om spelutbudet och givetvis kokas allting ner i ett slutgiltigt helhetsbetyg!

Betsson Recension

Det första man möts av när man surfar in på Betsson är en väldigt övergripande men samtidigt smart hemsida. Det är väldigt enkelt att hitta både spel och bonus hos Betsson. Det är lika enkelt att sätta in pengar som att hitta en match att spela på hos Betsson.

Vidare finner man andra intressanta saker hos Betsson, framförallt eftersom de utlovar ett enormt spelutbud. Du finner alla typer av event, både inom den typiska ’sportsektionen’ men även andra ting som Eurovision och Lets Dance.

Utbudet av spel kan därför betraktas som väldigt bra hos Betsson. Men det är knappast allt. Vi har gått igenom det här spelbolaget ordentligt. Vilket innefattar – allt!

Betsson Bonus för Sport / E-sport

Det är alltid mysigt att få en liten välkomstbonus när man besöker en bettingsida. Framförallt eftersom en bonus bidrar till att man inte behöver satsa sina egna pengar. Det finns även andra saker som är positivt med en generös bonus – man får helt enkelt tillfälle att testa en sida man kanske inte hade testat annars.

Det är därför ingen hemlighet att diverse sidor använder just bonusar för att locka till sig spelare. Detta gäller definitivt hos Betsson och deras välkomstbonus. Den är otroligt generös. Vilket gör att man har svårt för att inte tycka om Betsson. Bonusen kan spela stor roll. Framförallt om man bettar på E-sport.

Betsson Spelutbud

Det viktigaste när man spelar och bettar är att ha ett bra spelutbud. Framförallt är det viktigt eftersom spelutbudet utgör hela syftet med att spela på sport. Därför värderar vi Betsson så högt. Spelen och variationen är av hög klass.

Du finner det mesta. Framförallt är utbudet stort kring E-sport och vanlig sport. Men du finner även andra saker. Ett generöst spelutbud, helt enkelt.

Betsson Flashback

För att kunna få en objektiv bild av ett spelbolag kan man ibland behöva ta till Flashback. Anledningen är enkel; de som skriver omdömen på Flashback är ofta ärliga. Det finns liksom inget vinstintresse. Därför kan dessa recensioner vara av stort intresse för diverse bettingspelare.

Vad gäller just Flashback och Betsson kunde vi inte finna några klagomål överhuvudtaget. Inläggen är ganska gamla, och det var därför svårt att urskilja något av värde. Men – poängen är att det inte fanns några anmärkningar.

Betsson Support

När man spelar online kan det vara vitalt med ett en snabb och effektiv support. Det kan hända vad som helst när man spelar för pengar. Det kan handla om uttag som inte gått igenom, eller att oddsen har ändrats efter att man la ett spel. Ja, det kan helt enkelt hända allt möjligt.

Därför är det extremt viktigt med en bra support. Något man verkligen kan säga om Betsson. Vi kan bekräfta detta, eftersom vi har testat supporten hos Betsson. Vi fick svar efter några minuter, och dessutom hjälp. Därför går det inte att anmärka här.

Odds hos Betsson

Det viktigaste när man spelar på sport är att få bra odds. Men hur sköter sig egentligen Betsson när det kommer till odds? Jo, väldigt bra. Efter ett test som vi gjorde kom Betsson väldigt högt upp. De har varit topplacerade flera gånger och därför blir slutsatsen att du kommer få bra odds hos Betsson.

Sammanfattning

Detta är ett bra spelbolag att spela på. Det är den korta sammanfattningen. Egentligen finns det ingenting att anmärka på. Du får bra odds, och bonusen hos Betsson är väldigt givmild. Det finns dessutom ett utbud för E-sport hos Betsson vilket många efterfrågar nuförtiden.

Sammanfattningsvis kan jag rekommendera dig att testa Betsson sport bonus. Det kan vara trevligt att få en liten boost när man gör en insättning. Framförallt eftersom man slipper satsa ’sina egna’ pengar.

Spela ansvarsfullt!

Vi här på Nya Bettingsidor ser gärna att du spelar ansvarsfullt. Vi har därför gjort en liten lista kring saker som kan vara bra att ha i åtanke när man spelar för pengar online. Framförallt handlar det om hur mycket man spelar för, och vikten av att reflektera över sitt spelande.

Spelar du för mycket? Tänk igenom hur mycket du spelar för varje månad. Oftast finns det väldigt smart programvara hos diverse bettingsidor som talar om hur mycket du har förlorat och vunnit den senaste tiden. Om du har ett konto på flera spelsajter bör du givetvis göra en sammanställning. Om du kommer fram till att du har förlorat väldigt mycket mer än vad du vunnit – börja fundera om betting verkligen är din grej.

En typisk riskfaktor för spelproblematik är att spela för lånade pengar; framförallt handlar det om att spela med faktura. Fundera därför om du någonsin har spelat för lånade pengar, och varför du fick för dig att göra detta.

Betting ska vara roligt! Utgå inte från att du kommer bli ekonomiskt oberoende när du spelar för pengar på internet. Sanningen är att det är en väldigt liten grupp som lyckas göra en avkastning på betting.

Var försiktig med bonusar! Även om det kan vara lockande med att använda en insättningsbonus kan det innebära jobbiga omsättningskrav. Se därför till att du väljer en ’schysst’ bonus. Sätt därför bonusen i relation till omsättningskraven.

Betsson Bonus Details

Mjukvara
Betsson
1000kr
100% Bonus

Lägsta odds: 1,50
Omsättningskrav: 8x

Till Spelbolag!
18+ |Regler och villkor gäller| Endast nya spelare | Spela Ansvarsfullt | www.stödlinjen.se!
5.0
Pålitlighet
5.0
Spelutbud
4.0
Bonusar
5.0
Support
4.8 Helhetsbetyg

Lämna ett svar

© Copyright 2020 Nya Bettingsidor!